Boldogság titka

Ahány ember, annyi féle boldogság

Hogyan töltsd tartalmasan a hosszú hétvégét egyedül?

2018. március 13. 07:18 - Amarcordiaa

Közeleg a hosszú hétvége, amit tölthetsz pihenéssel, feltöltődéssel is, de mégis mit csináljon az, aki úgy dönt, hogy ezt a 4 napot egyedül tölti? Összegyűjtöttünk pár tippet, amivel egyszerre tudsz kikapcsolódni és önmagadat fejleszteni is. Így töltsd el a hosszú hétvégét egyedül!

Adott négy pihenőnap, amit eltölthetsz ágyban, a kedvenc sorozatodat sokadszorra végignézve, vagy minőségi pihenéssel feltöltődve is. Persze, az előbbi is kikapcsol, de négy napba próbálj meg belesűríteni olyan pihentető programokat is, ami jótékony hatással van rád! Kezdd például a konyhában! Ha van olyan recept, amivel régóta szemezgetsz, és szívesen kipróbálnád, viszont sokáig készül, több helyről kell beszerezni az alapanyagokat és eddig nem tudtad beilleszteni a zsúfolt hétköznapokba vagy a rövid hétvégébe, most itt a lehetőség! A négy nap egyikét szánd a gasztronómiára, próbálj ki új ízeket, elkészítési módokat, és ami a legjobb benne, hogy egész hétvégére meglesz a finom ebéded vagy vacsorád!

boldogsag-titka-blog-egyedul.jpg

Próbálj meg sportolni is a négy napban! Ez nem csak az egészség miatt fontos, de jót is fog tenni, ha valamivel lefárasztod magad, hiszen egy kiadós edzést követően sokkal pihentetőbben tudsz majd éjszaka is aludni. Ha nem szeretnél edzőterembe menni, akkor sem kell lemondanod a sportolásról! Fogd meg kedvenc edzőruhád és tornázz otthon, vagy a jó időben sétálj egy nagyot, esetleg kocogj a közeledben lévő parkban, futópályán!

Ne kuckózz be a tv elé! Persze egy-egy film vagy sorozat természetesen belefér, de mindannyian hajlamosak vagyunk egy egész napot a kanapén tölteni, olyan sorozatokat és műsorokat megnézve, amik alapvetően nem is érdekelnek minket! Töltsd olvasással ezt az időt! Ha van olyan könyved, amit már rég beszereztél, viszont még mindig a könyvesbolt zacskójában porosodik, most lesz alkalmad elővenni és elolvasni!

boldogsag-titka-egyedul-lenni-hosszu-hetvege.jpg

Ha szeretnél még aktívabb, egyedül is űzhető időtöltést hétvégére, vágj bele egy online tanfolyamba! Régóta szeretnél elutazni Milánóba? Kezdj bele egy kezdő olasz nyelvtanfolyamba! Négy napban nagyon sok idő és lehetőség rejlik, oszd be hatékonyan! Fogadd meg ezeket a tippeket, és ne csak pihenj, hanem töltsd is fel magad energiával, élményekkel, tudással és tapasztalattal a hosszú hétvégén!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr1113733730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása